Misiune

Oameni în alb, #AcumEroi, își continuă misiunea de a susține echilibrul emoțional al medicilor. În aceste vremuri copleșitoare, le oferim suport terapeutic individual, acordat gratuit de către terapeuți din Asociația Română de Psihologie Analitică. Cu multă apreciere și recunoștință.

Oamenii – #AcumEroi – în alb se luptă din toate puterile cu noul coronavirus. Și, ca și cum aceasta n-ar fi de ajuns, apar și anxietatea, oboseala, burnout-ul, stresul, sindromul post-traumatic, precum și dificultatea de a transmite lucruri delicate pacienților și aparținătorilor. În cadrul proiectului Oameni în alb, am început să organizăm din anul 2017  workshop-uri și terapie de grup cu medicii, pe toate aceste teme. 

A venit timpul să ne folosim experiența la maximum. Știm că ajutorul oferit din confortul caselor noastre e prea puțin față de condițiile de război în care se sacrifică personalul medical. Dar, ascultându-i, sperăm să le oferim o zonă de liniște și să-i ghidăm astfel încât, la finalul pandemiei, să fie învingători și din punct de vedere emoțional.