Ascultând chemarea vocației care ne împlinește, ne îndepărtăm de extenuare și burnout. Despre sursa energiei vindecătorilor
Marius Marițescu, psihoterapeut analist Jungian
Distanțarea și limitele… ne apropie de empatie, grijă și ajutor. Despre impactul acțiunilor noastre asupra celuilalt
Silvia Moț, psihoterapeut analist Jungian
Acum emoții, pericol și sacrificii – mâine liniște, speranță și eliberare. Despre speranță, și mai multe feluri de primavară.
Prof. unv. Dr. Mihaela Minulescu, psihanalist Jungian, membru IAAP
Omul înseamnă pericol, neputință, spaimă. Dar și speranță, vindecare, și bucurie. Despre ce înseamnă să fii vindecător rănit, și despre cum pot fi regăsite forțele interioare ale destinului de vindecător.
Silvia Alionte, psihanalist Jungian, membru IAAP
Din respect, se naște ajutorul. Și din ajutor, liniștea. Despre ajutor pentru cei care ajută
Rodica Ștefan, psihoterapeut analist Jungian
Drumul interior de la pericol și nesiguranță, la vindecare, încredere și vitalitate. Despre descoperirea zonei de liniște interioară – și cum o putem accesa pentru regăsirea forței noastre vitale.
Lucian Trașă, psihoterapeut analist Jungian
Anxietate, neliniște, panică, frică și nesiguranță – să le dăm sens! Despre fața mai puțin cunoscută a anxietății: potențialul său de a deveni o resursă energetică importantă a sistemului psihic.
Liliana Olaru, psihoterapeut analist Jungian
Suferința și dezechilibrul sunt individuale, dar autocompasiunea se învață împreună. Despre emoțiile ascunse, recunoașterea lor, și despre importanța dobândirii autocompasiunii prin lucrul împreună.
Drd. Crinela Turcu, psihoterapeut analist Jungian
Cu susținere și ajutor, doza de optimism și speranță își va face efectul. Despre dușmani vizibili și invizibili, oameni și eroi, transformare și întărire. Și mai ales despre importanța aliaților.
Corina Angelescu, psihoterapeut analist Jungian
Despre înțelegere, conectare și solidaritate.